Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / ondernemen&werk / ondernemen / dag van de klant

dag van de klant

Op zaterdag 24 september is terug de Dag van de Klant in Eeklo. Een hele dag doen de Eeklose winkeliers nog dat ietsje meer... Met de stempelactie kan je in totaal € 4.000 aan waardebonnen winnen. Om 14 uur start de traditionele chocoladeworp en kan je genieten van de modeshow en dansshow. Er is ook kinderanimatie voorzien. Alles is gratis!

Het stadsbestuur wil Eeklo extra promoten als 'winkelstad van het Meetjesland' en zo het ondernemen in Eeklo stimuleren. Maar niet minder belangrijk is dat ook het stadsbestuur Eeklo extra als winkelstad wil promoten!

aff klantvandedag A3

Verschillende partners inzake lokale economie slaan op zaterdag 24 september de handen in elkaar om de winkelende bewoners van het Meetjesland en ver daarbuiten naar Eeklo te lokken met allerlei activiteiten en promoties.

 

Voor de Dag van de Klant wordt een modeshow georganiseerd, professioneel  aaneen gepraat door Marlies Neerinck. Enkele zaken tonen de nieuwe herfst- en wintermode in een korte maar leuke modeshow. Aankooptips voor mooie momenten en veel complimenten.

Deelnemende zaken: 

  • Mooi
  • Comme ça
  • Chloë
  • Pand 12

 

Daarnaast legt de stad enkele eigen accenten. Om 14 uur is er op de Markt een chocoladeworp met 300 prijzen (gadgets geschonken door Unizo, LVZ, stad Eeklo en waardebonnen geschonken door Eeklose handelaars). De stad Eeklo schenkt € 250 aan een gelukkige bezoeker die tot ‘klant van de dag’ zal gebombardeerd worden. De ‘klant van de dag’ moet die dag de € 250 besteden bij minstens 4 deelnemende handelszaken.

De waardebonnenactie, waarbij je stempels kan sparen op een stempelkaart, kent een heel mooie respons bij de Eeklose handelaars: dit jaar nemen heel wat handelszaken deel aan deze actie, goed voor € 4.000 aan waardebonnen!

 

Vanaf 14.30 uur is er modeshow door stad Eeklo

Vanaf 16 uur zijn er op het podium op de Markt optredens van dansschool Fit2Dance

aff klantvandedag A32 

 

 

lokale economie

Stadskantoor

Industrielaan 2

9900 Eeklo

 

Nicole Daelemans

tel. 09 218 29 07

fax 09 218 28 01

e-mail: nicole.daelemans@eeklo.be

 

 

Grote kaart

 

 


Zoeken