Direct naar hoofdmenu / zoekveld

noordzuid

noordzuideeklo

Noord Zuid Eeklo valt onder Doelstelling 6: Eeklo realiseert een sociaal beleid in dialoog met de burger – met actieplan : stad Eeklo informeert, sensibiliseert, integreert ontwikkelingssamenwerking en ondersteunt de Noord-Zuid werking. Veel aspecten van duurzaamheid en milieu passen bij ontwikkelingssamenwerking.

 

Noord-Zuid ambtenaar

Industrielaan 2, 9900 Eeklo
Tel. 09 | 218 28 38
bernardine.van.waeyenberghe@eeklo.be

www.eeklo.be/noordzuid

 


 

Activiteiten

broedelijkdelen

Koffiestop@work - vrijdag 14 maart 2014

 

Koffie op de werkvloer, je kunt het gewoon niet wegdenken. Dus waarom geen Koffiestop organiseren op jouw werk? Schenk de collega’s, klanten of bezoekers een kopje koffie. In ruil ontvang je een vrije bijdrage ten voordele van Broederlijk Delen. En zo steunt jouw organisatie, met een gezellige koffiepauze, de strijd tegen armoede en onrecht. Als je er dan ook nog fairtradekoffie maakt, sla je twee vliegen in één klap ! Past de datum niet, dan mag je dit gerust een andere dag organiseren.

 

Doe je mee?

Registreer je via http://www.broederlijkdelen.be/doe-mee/koffiestop/op-je-werk en breng ook de dienst Noord Zuid van stad Eeklo op de hoogte van je actie via noordzuid@eeklo.be .

 

 

gezocht 

Duizenden Vlamingen zijn actief met een project in het Zuiden. Ook in Eeklo zijn er ongetwijfeld inwoners die vrijwillig de handen uit de mouwen steken voor het Zuiden. Asha Hope en VZW Initiatief ! zijn er twee van. Noord Zuid stad Eeklo wil graag ook de andere organisaties leren kennen.

Neem contact op met Noord Zuid stad Eeklo via e-mail noordzuid@eeklo.be of telefonisch 09 | 218 28 38.

 

 

 


Zoeken