Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Campagne 'Verrassend veggie met bio' van 18 tot 26 februari

Beleef tijdens de biocampagne van Bio Mijn Natuur hoeveel liefde, zorg en vakmanschap er steekt in biologische vegetarische producten.

Laat je inspireren en ga op ontdekking!

Op de website www.biomijnnatuur.be vind je inspirerende recepten en verhalen, leer je weetjes over biologische vlees- en zuivelvervangers en vind je een kalender met boeiende uitstappen.

 

Bestel het Verrassend Veggiepakket

Ontdek zelf de smaak en de kwaliteit van bioproducten. Bestel het Verrassend Veggiepakket via www.biomijnnatuur.be en ontdek zes vegetarische bioproducten tegen een supervoordelige prijs! De pakketten zijn af te halen bij een biowinkel in jouw buurt.

 

Stem op je favoriete product!

Welk product uit het bio-assortiment is jouw absolute favoriet? Stem vanaf 14 februari op www.biomijnnatuur.be op jouw meest geliefkoosde biologische veggieproduct en vertel ons waarom. Wie weet win jij daarmee een heerlijk biopakket!

 

1 op 4 gekochte vleesvervangers is bio

Bio neemt binnen het segment vegetarische producten een groot marktaandeel in. De vleesvervangers hebben met 24% het grootste marktaandeel. Eén op de vier gekochte vleesvervangers is biologisch. De biologische melkvervangers hebben een marktaandeel van 9,8%. 

 

Honderden referenties in biologische veggie-aanbod

In Vlaanderen alleen al zijn zo’n 15 biologische veggieproducenten actief, samen goed voor enkele honderden referenties. Verschillende biobedrijven ontwikkelen innovatieve producten die niet voorkomen in het gangbare segment. Verschillende producenten zijn al meer dan 20 jaar actief!

 

Campagnefoto verrassend veggie met bio 2017 

 

5 redenen bio onderaan 

 


Zoeken