Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2017 / april 2017 / Groepaankoop zonnepanelen, nog vrijblijvend inschrijven tot en met 9 mei 2017

Groepaankoop zonnepanelen, nog vrijblijvend inschrijven tot en met 9 mei 2017

van de Provincie Oost-Vlaanderen.

De provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de tweede keer een groepsaankoop van zonnepanelen. Door in groep aan te kopen, krijg je een scherpe prijs en bespaar je op jouw energierekening. Dat niet alleen, zo kunnen we samen de uitstoot van broeikasgassen drastisch terugdringen en wordt de stad Eeklo tegen 2030 klimaatgezond. Dit kan enkel door o.a. maximaal in te zetten op energiebesparende maatregelen en het gebruik van hernieuwbare energie te verhogen. Samen gaan we voor 40% minder CO2-uitstoot tegen 2030. Doe jij mee? 

Hoe werkt de groepsaankoop? 

  1. Nog tot en met 9 mei kan je je gratis en vrijblijvend inschrijven via www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen.
  2. Op 10 mei vindt de veiling plaats. Enkel leveranciers die het kwalificatieproces met positief resultaat hebben doorlopen, mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden.
  3. Vanaf 29 mei ontvang je een persoonlijk voorstel met een indicatie van jouw rendement.
  4. Ben je nog niet zeker van de aankoop? Op 12 juni vindt een infomoment plaats. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
  5. Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan het persoonlijk voorstel voor 30 juni.
  6. Hierna worden je gegevens doorgestuurd naar de winnende leverancier. Na een inspectie van je dak, zal jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd worden. De provincie streeft ernaar om alle installaties af te ronden voor 1 februari 2018.

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. Ook als kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Meer info

www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen

0800 26 803 op werkdagen van 9 tot 17 uur

zonnepanelen@oost-vlaanderen.be

 

groepsaankoop campagnebeeld gezinnenenbedrijven

 


Zoeken