Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / mobiliteit&werken / Cambio autodelen

Cambio autodelen

 

Eeklo krijgt er een tweede Cambiowagen bij

Infoavond

woensdag 3 mei 2017, 18 uur

Cultuurcafé De Bakkerei

Vanaf mei kunt u in Eeklo een tweede Cambiowagen uitlenen. Er stond al een Cambiowagen aan het station en nu staat er een deelwagen in de P. De Nevestraat. Interesse, maar u zit nog met een aantal vragen? Kom dan naar onze infoavond. Samen met de mensen van Cambio geven we alle nodige uitleg over het systeem. U wordt uitgenodigd in Cultuurcafé De Bakkerei, Pastoor De Nevestraat, Eeklo op woensdag 3 mei 2017 om 18 uur. We voorzien tijd voor alle vragen en sluiten af met een drankje.

 uitnodiging Cambio


 

AUTODELEN

Dit is een formule waarbij op een vaste standplaats in de stad een auto ter beschikking staat. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. De stad heeft hiervoor een overeenkomst met Cambio.

Je kan de auto lenen om boodschappen te doen, voor een daguitstap of een dienstverplaatsing,... Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan. Met cambio heb je een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Kosten voor onderhoud, herstellingen, autokeuring … worden door cambio opgenomen. Je betaalt enkel als je de wagen gebruikt.

 

In 3 stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem :

  • inschrijven via www.cambio.be. Je ontvangt een cambio-kaart met pincode;
  • reserveer telefonisch, via de cambioApp of online via Mycambio (maak hiervoor een account aan via www.cambio.be). Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of meerdere dagen, volgens je keuze;
  • rijden: je haalt de auto af aan de standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart.

In Eeklo vind je de deelauto aan het station, op de parking Ballon (K. Astridplein).

 

BRANDSTOFPRIJZEN CAMBIO (april 2016)

De voorbije maanden bereikten de brandstofprijzen bodemkoersen en daar lieten we jullie graag mee van profiteren. Dat deze prijzen uiterst laag lagen, bleek uit het feit dat we zelfs buiten onze officiele prijzentabel terecht kwamen ... we boldly went where no one has gone before. ;-)
Mooi meegenomen, maar helaas niet van permanente aard. Gegeven de actuele (stijgende ) prijzen zien we ons genoodzaakt vanaf 1 april de kilometerprijzen opnieuw met 1 cent te laten stijgen (*). Dit in alle tarieven en voor alle wagenklasses.

De correcte prijzen kan je terugvinden op de site – rubriek Tarieven. De daar geafficheerde prijzen zijn de prijzen "van vandaag" en zijn dus altijd up to date.

 

Voor alle info over tarieven, praktisch gebruik, standplaatsen in België, enz…: www.cambio.be

 

cambio 

 

 


Zoeken