Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Fietshappening met retrokoers en kampioenschap traag fietsen

Wieler(rommel)markt
Vanaf 10 u kan je komen snuisteren tussen de wielerportretten, rennersstickers, koerstruitjes, en veel meer.
Benjaminkoers
Om 13u30 houden we een korte koerswedstrijd voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Inschrijven op voorhand hoeft niet en je fiets hoeft geen oud model te zijn. Sportieve benen en veel enthousiasme zijn wel belangrijk. De benjamin in de mooiste retro outfit maakt kans op een mooie prijs.
Retrokoers
De stad Eeklo en het Plattelandscentrum organiseren voor de vijfde keer de retrokoers, een dag vol nostalgie en humor met een knipoog naar de kermiskoersen van weleer. Zelf deelnemen? Dan kan, op voorwaarde dat je een ‘velo’ en outfit gebruikt van voor 1980. Om 14u15 geeft Meneer Pastoor zijn zegen op ons binnenplein en wordt het startschot gegeven, terwijl de champetter een oogje in het zeil houdt. Ambiance verzekerd, zowel voor de coureurs als voor de supporters!
Kampioenschap Traag Fietsen
Heb je het liever wat trager? We dagen je uit deel te nemen aan het kampioenschap Traag Fietsen dat start om 14u30 start in onze boomgaard. Ga de uitdaging aan om zonder de grond te raken zo traag mogelijk te fietsen over het hobbelige parcours. Inschrijven kan de dag zelf.
Prijsuitreiking
Om 17u volgt de bekendmaking van alle winnaars en de prijsuitreiking. Nadien kan iedereen napraten en weer op krachten komen met een hapje en een drankje.

Start: 10u
Einde: Uitzonderlijk tot 19u.
Wielerrommelmarkt: Gratis, reserveren kan via retrokoers@eeklo.be
Retrokoers: 3euro/deelnemer, inschrijven kan via www.eeklo.be/retrokoers
Kampioenschap Traag Fietsen en benjaminkoers: Gratis, inschrijven kan ter plaatse.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
vrij 21/07/17 van 10:00 tot 19:00
Prijs
€ 0.0
 
 
Contact
tel: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken