Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Ondeugend ouder worden. Humoristische levensinzichten van Zaki

In deze vrolijke lezing vertrekt Zaki van de vooroordelen die bestaan over de latere leeftijd. Senioren worden meestal - onder andere door de media - als minderwaardig afgeschreven. Want jonger is zogezegd beter. Een karikatuur natuurlijk.
Eeuwenlang stond hoge leeftijd voor verwezenlijkingen, ervaring en wijsheid die respect verdienden. Zaki heeft het over de wondermooie levensherfst, waarin we meer presteren en beter tegen stress bestand zijn. We hebben meer geduld en genieten van de intense relaties met onze partners en kleinkinderen. Eindelijk hebben we tijd voor kwaliteit. En kunnen we de deugniet in onszelf weer aan het woord laten.

Zaki (Gent, 1945) is deskundige in media en communicatie. Hij heeft gewerkt als dj, muziekjournalist, tv-maker, regisseur, redacteur, acteur, en zelfs een keer als directeur. Zijn boek ‘Ondeugend ouder worden’ heeft de top gehaald en de lezing trekt volle zalen. Verwacht geen ongevraagde adviezen over rollators en testosterongel, maar humoristische levensinzichten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
dinsdag 14 november 2017 van 14:00 tot 16:00
Prijs
€ 4.0 ( Basistarief: 4,00 €; 55+: 2,00 € )
 
 
Contact
tel: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken