Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Buitenbazaar+Buitenspeeldag Eeklo 2018

Geen excuus om binnen te blijven, want het is weer Buitenspeeldag! Op woensdag 18 april 2018 van 14 tot 17 uur slaan alle partners van het Huis van het Kind Eeklo, de organisaties van De Zuidkaai, de sportdienst, cultuurdienst en jeugddienst de handen in elkaar om een fantastische derde editie van de Buitenbazaar te organiseren. Iedereen is welkom: kinderen, jongeren, ouders en grootouders.

De Buitenbazaar vindt plaats op Welzijnscampus De Zuidkaai en de speelplaats van De Meidoorn. Van 14 tot 16 uur zijn er talloze activiteiten te doen voor jong en oud: een kleuterdorp, springkastelen, go-carts, schminken en gekke kapsels, slijm maken, ligfietsen, dans, workshops, boogschieten, basketballen, inlineskaten, de jeugdbrandweer, … Dit is slechts een kleine greep uit de vele en diverse activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.

Om 16 uur staat dan een afsluitend optreden gepland van HartRock dé rockband zonder moraal is het nieuwste project van Theater Boutique. Zij bouwen samen met de aanwezigen een stevig feestje. Voor groot en klein, voor rock en roll. Voor wie stilstaan saai vindt. Allez, dansez!

Doorlopend kunnen de (groot)ouders en de kinderen op het terras van Wijkcentrum De Kring ook af en toe diep ademhalen en genieten van een hapje en een drankje. Je kan er ook kennismaken met de werking van Huis van het Kind en het is vooral een plaats waar ontmoeting centraal staat om te praten over de kleine en grote kanten van het opvoeden.
Er worden die dag ook prachtige prijzen verdeeld onder de deelnemers: zwemtickets, Grabbelpasuitstappen en gezinstickets voor cultuurcentrum De Herbakker.


Het heerlijke lenteweer is reeds besteld, geen reden dus om binnen te blijven op deze fantastische Buitenspeeldag! Kom zeker langs voor een speelse en gezellige namiddag!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
woensdag 18 april 2018 van 14:00 tot 17:00
Prijs
€ 0.0 ( Basistarief: 0,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken