Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Eeklo leeft! / evenementen / markt in Eeklo

markt in Eeklo

 

marktdag2 480px

 

De wekelijkse markt in Eeklo vindt plaats op donderdag van 8 tot 13 uur op de Markt, het Ceremonieplein, de ventweg en de Boelare. De meest uiteenlopende handelswaar wordt er aangeboden, van zuivel en vleeswaren tot wenskaarten en kleding.

 

Jaarmarkt

donderdag 31 mei

Autovrij centrum, meer dan 200 standhouders

 

Dag van de Markt

donderdag 28 juni

De marktkramers legt zijn bezoekers op die dag extra in de watten.

 


 

Vacature standplaats wekelijkse markt op donderdag


Het stadsbestuur meldt dat er momenteel een vacature is voor een tijdelijke standplaats (6 maand) op de wekelijkse donderdagmarkt, gelegen in de Boelare.

Ten aller tijde zal gestreefd worden om de vooropgestelde percentages aan diversiteit van artikels in te vullen zoals voorzien in artikel 64 §3 of een invulling van een nieuw soort artikel. 

Beschikbare ruimte: maximaal 15 meter. 

Wie interesse heeft, kan tot 10 oktober voor meer inlichtingen terecht bij de dienst Burgerzaken
tel. 09 218 29 00 of 0498/91 38 88.

 

Standplaats jaarmarkt

De meerderheid van de standplaatsen werd reeds ingenomen. De dag zelf, 31 mei 2018, kan nog deelgenomen worden aan de loting om 8 uur.

Maar er kan geen standplaats worden gegarandeerd.

 

Aanvraag standplaats 

U kan steeds een aanvraag online indienen bij interesse voor een standplaats. U wordt op de hoogte gehouden indien er een vrij komt.

Formulier aanvraag standplaats 


 

Enkele vragen over de markt...

Wenst u ook een vaste standplaats op de wekelijkse markt?

Om een vaste standplaats op de wekelijkse markt te krijgen moet u als marktkramer een aanvraag richten aan het college van burgemeester en schepenen, Industrielaan 2, 9900 Eeklo. Dan komt u op een lijst terecht. Klik hier om het aanvraagformulier te downloaden.

 

Wenst u als losse marktenkramer ook op de donderdagmarkt te staan?

U kan deelnemen aan de trekking op donderdag om 8 uur, op de hoek van de Boelare en de Markt aan kledingzaak De Koninck . U moet in het bezit zijn van een leurkaart en uw identiteitskaart.

 

Wenst u op de wekelijkse markt folders uit te delen?

U moet dit tijdig en schriftelijk aanvragen aan het college van burgemeester en schepenen (Industrielaan 2, 9900 Eeklo of via e-mail: secretariaat@eeklo.be)

 

Wenst u éénmalig met uw vereniging of werkgroep met een standje te  staan op de wekelijkse markt?

U moet dit tijdig en schriftelijk aanvragen aan het college van burgemeester en schepenen (Industrielaan 2, 9900 Eeklo of via e-mail: secretariaat@eeklo.be)

 

Nog vragen over de markt ?

Dan kan u terecht op het volgend telefoonnummer: 09 218 29 00

 

Algemeen politiereglement voor de stad Eeklo – reglement m.b.t. ambulante activiteiten op de openbare markt en op het openbaar domein


Zoeken