Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Eekloverdag

zondag 10 juli 2016

organisator: Adviesraad voor Cultuur i.s.m. stad Eeklo

EEKLOVERDAG = FEEST VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP OP ZONDAG 10 JULI 2016

 

Om 8.30 uur starten er op het Herbakkersplein twee vrije ritten voor wielertoeristen (35 km en 65 km). De organisatie ligt in handen van Wielercomité Eeklo en WTC Centrum Sportief.


Daarna gaan we sportief verder met een gratis fietszoektocht. Vanaf 13 uur kan je vertrekken vanop het Herbakkersplein richting de mooiste plekjes van Eeklo en omstreken. Tijdens de fietszoektocht van ongeveer 25 km komen verschillende vragen en leuke doe-opdrachten aan bod waarmee je kans maakt op toffe Eeklose prijzen.


Vanaf 17.30 uur kan je de beentjes onder tafel schuiven voor warme beenham en ribbetjes à volonté (cultuur- en eetcafé Bakkerei - € 12 per persoon).

 

Om 18.30 uur steekt de Nederlandstalige pop-rock band Obi-AS van wal op het Herbakkersplein. Zij brengen een variatie van pop en rocknummers van de jaren ‘70 tot nu. Van Gorki tot De Kreuners, maar ook nummers van De Mens, Will Tura en Marco Borsato.


Om 21 uur maakt de rockband plaats voor de EK-finale voetbal die wordt uitgezonden op groot scherm.

MEER INFO & INSCHRIJVEN

 

Inschrijven voor de fietszoektocht kan hier op voorhand (je kan ook de dag zelf aansluiten)


Warme beenham en ribbetjes: www.bakkerei.be/#/reserveren of aan de balie van het STIP. Gratis huisgemaakte aperitief voor al wie ingeschreven is! Op aanvraag is er ook een vegetarisch alternatief.


eekloverdag 2016


MEER INFO

tel. 09 218 27 31

cultuur@eeklo.be

 

eekloverdag afb

 

 

eekloverdag sfeerbeeld 480

(foto 2013) 

 

 

 

 

 

Zoeken